«Desde mis 26 años llevaba sintiendo cada vez más dolor, tensión y rigidez en mi cuerpo.  El año pasado, empecé con la práctica de la técnica Alexander con Gal. Los dolores, ahora mismo, casi no estan presentes y si los siento, sé cómo relacionarme con ellos.   Siento el cuerpo más ligero y flexible; y a la vez siento que se abren las posibilidades en el moverme, en el sentir y en el pensar. Empezar las sesiones con Gal es una de las mejores decisiones que he tomado nunca.»

Paulina S.

«Estoy enormemente agradecida de haber conocido la técnica Alexander de la mano de la sabia guía de Gal, profesional atenta, amorosa, empática y cercana, capaz de conectar y adaptarse a las necesidades de la persona que tiene delante.

Hace más de un año que esta práctica me ayuda a sentirme más liviana en mis quehaceres cotidianos, permitiéndome aumentar mi conciencia corporal, detectando posturas y movimientos adquiridos que no me benefician y cambiándolos indirectamente, así como mejorando mi equilibrio. Contribuye a que mantenga una postura corporal más óptima con  facilidad, sin pensar en sostener la espalda recta, que es lo que solía hacer antes de conocer la técnica Alexander, por poner un ejemplo. Además, las sesiones con Gal me proporcionan paz y harmonía.

Unos meses después de empezar la práctica de técnica Alexander, me quedé embarazada por tercera vez. Mi segunda hija nació muerta, con lo que un nuevo embarazo me supuso un precioso regalo de la vida, a la vez que me removió enormemente. Durante este embarazo, las sesiones con Gal me han aportado bienestar en el día día, confianza y conexión con mi hija Mia. También me han ayudado a canalizar miedos y otras emociones, además de ofrecerme numerosas herramientas útiles y sencillas para transitar el embarazo y el parto con mayor comodidad física, serenidad y presencia.»

Jade O.

«Em van fer traspàs les companyes i em van comentar que les mares estaven molt contentes amb l’activitat i fins i tot alguna havia sortit amb menys dolor. (…) Les educadores em van remarcar també que els havia agradat molt l’ambient tranquil que vas aconseguir establir al taller, el qual es va traspassar fins i tot als nadons que estaven més calmats. “

Cèlia A. (Can Relats –L’encaix espai de joc 0-3- Granollers)

«Abans de començar a practicar la tècnica Alexander, pensava que era un mètode destinat només a millorar la postura corporal, però des que vaig començar a anar a classes amb la Gal, m’he adonat que aquesta pràctica ofereix molts més beneficis que la mera correcció de la postura. Relaxació profunda, consciència del propi cos, reconeixement d’hàbits adquirits, més presència, el poder del pensament sobre el cos i la possibilitat de deixar més espai entre les parts del cos són alguns dels avantatges que he constatat a través de la pràctica.

Personalment, aquest darrer aspecte, el de deixar espais al cos, m’ha estat molt profitós. Des de ben jove he tingut sovint problemes a la zona lumbar (lumbago i ciàtica), que cada cop eren més freqüents i havia d’alleujar amb antiinflamatoris i anant al traumatòleg i a l’osteòpata. Des que practico la tècnica però, he notat que al primer indici de símptomes d’una lumbàlgia o ciàtica, jo sola i, també a les classes, puc frenar-ne l’avanç a través d’aquestes pràctiques i sense antiinflamatoris ni altres medicaments.

La descoberta de la tècnica Alexander amb la Gal ha estat un regal, m’ha obert un nou camí de possibilitats a través del cos i el pensament que desconeixia. Penso que és una pràctica molt recomanable i còmoda, ja que la pots aplicar en qualsevol lloc i en qualsevol moment. Un veritable regal!»

Victòria C.

«Bon dia Gal, la Laura va neixer la matinada de dijous.

El dimarts a la tarda van intensificar-se les contraccions i el dimecres ja eren contraccions de part, fins que de matinada va arribar ella. Vaig recordar mil vegades la teva veu tranquil.la guiant la respiracio com una palleta, em va ajudar molt per evitar que el dolor em controles. L’ultima classe embarassada va ser un regal per mi i per la nena, em va omplir de pau i energia. Moltes gracies! Ens veiem per alla aviat!❤️ «

Maria R.

“Coneixer la Tècnica Alexander per mi ha estat un descobriment molt important, hi ha un abans i un després. Les clase són molt agradables i la Gal és una gran mestra. Quan surto tinc la sensació de flotar, em sento amb molta pau i estic contenta.”

Mercè R.

” Des de que vaig decidir provar les classes d’Eutokia amb la Gal, estic notant canvis molt positius tant a nivell psicològic i físic.
L’embaràs m’ha fet baixar la tensió i les posicions que fem a classe m’ajuden a equilibrar els desajustos i marejos.
M’ha ajudat a ser més conscient de com incorporar canvis en les accions quotidianes: caminar, asseure’m, aixecar -me, etc i ha revertit en com em sento en el dia a dia.   Des d’un punt de vista integral, no sento que poso èmfasis en una zona o part concrets del cos sinó que treballo el cos com un tot, com quelcom global i resulta molt enriquidor.
També afegiria que la Gal és una professora que es sap adaptar a l’alumne que té davant i mostra molta sensibilitat. També cal dir que es mostra molt flexible per resoldre dubtes i posar en pràctica aspectes concrets (cordar -se les sabates o com descansar).
Ha sigut arrel de l’embaràs que he conegut la tècnica Alexander (Eutokia)  però si puc després del part m’agradaria continuar practicant amb aquesta tècnica donat que m’aporta molts beneficis i em fa sentir molt bones sensacions.
El plantejament de les sessions de la Gal em permet treballar els exercicis fóra de classe i de forma autònoma.
Gràcies Gal per poder practicar la tècnica d’Eutokia durant l’embaràs!! ”

Laura G.

«Conectar amb la Tècnica Alexander ha sigut una experiencia renovadora. Després d’anys de teràpies diverses, la Tècnica Alexander es un glop d’ aire fresc en el meu camí de creixement personal. Gràcies a Gal per l’ajuda en el retrobament del que sóc, per sentir la subtilitat del cos i de la vida. El treball es un camp de subtileses que poc a poc es van obrint.»

Modest M.

 «buenos días gal! hace justo una semana nació mi bebé. te agradezco las sesiones que hicimos que me ayudaron a conectar las semanas previas con mi bebé. tuve rotura prematura de bolsa y tuve tiempo para practicar la conexión de las clases y transitar de forma consciente y confiada con lo que estaba pasando, y poder tener el parto natural que queríamos

 muchas gracias por todo!»

Ana M.

«A vegades sembla que tot es combini per alguna raó. Feia poc que havia llegit un article sobre la tècnica Alexander quan vaig trobar un llibre sobre aquesta tècnica i me’l vaig comprar. Durant uns mesos va estar a sobre de la meva tauleta de nit fins que vaig començar a llegir-lo, em va semblar una tècnica molt interessant però que era impossible de fer sense professor. Llavors quan havia arribat a aquesta conclusió, un amic comú em va fer entrar en contacte amb una professora d’aquesta tècnica, la Gal Keinan. Només amb una sessió ja vaig notar algun dels seus efectes: més agilitat i flexibilitat en tot el cos i, sobretot, la disminució del mal d’esquena o de lumbars que a vegades tenia.

El més difícil potser és explicar què és aquesta tècnica. Com jo ho entenc el seu objectiu és que els alumnes siguem conscients del cos, ens desfem de les males posicions adquirides i ajudem a donar espai perquè els ossos, el músculs trobin la seva manera d’“estar” i de “moure’s” natural. I això a través d’instruccions senzilles que es poden incorporar a la vida quotidiana. Ara quan estic en una reunió, m’adono que he anat relliscant a la cadira i que la meva esquena està mig encorbada o torçada, abans no n’era conscient fins que em començava a fer mal, ara he aconseguit adonar-me de la mala posició abans que me’n faci. És un pas endavant però sé que algun dia a l’hora de seure ja pensaré a no fer-ho com abans.

És tan senzill com això? potser és tan complicat com això: ser conscient del cos durant el dia a dia i deixar que recuperi el seu espai natural. No és un viatge ràpid però val la pena de fer-lo.»

Iolanda P.

 «El trabajo con la Técnica Alexander ha supuesto un cambio muy significativo en mi vida, pues me ha ayudado a tomar conciencia de las tensiones innecesarias con las que convivo diariamente, lo que ha redundado en una mayor calidad de vida, mejora del bienestar físico, equilibrio energético, mayor presencia, mejora en la respiración, entre otras muchas virtudes. Gal tiene una sensibilidad exquisita y un corazón enorme, y la pasión y sabiduría con que desarrolla su trabajo es digna de elogio. Recomiendo encarecidamente ir a sus sesiones a cualquier persona con intenciones de conocerse mejor a sí misma y a su cuerpo, vivir con mayor soltura y amplitud, así como aplicar la técnica a cualquier actividad que realice con asiduidad, desde caminar y estar sentado hasta tocar un instrumento o trabajar en el ordenador. Gracias Gal!»

Pablo B.

» El ser hechizado en mi interior y el que está presente en el mundo se pueden dar la mano en cualquier momento, en cualquier lugar, de cualquier manera: cuando contemplo la copa de un árbol o cuando miro los ojos de otra persona, cuando consigo escribir una carta bonita, cuando me emociona una canción o cuando el fragmento de una lectura pone mis pensamientos en efervescencia, cuando ayudo a alguien o alguien me ayuda a mi, cuando ocurre algo importante o cuando no ocurre nada especial. Esa necesidad nuestra, irreprimible, de trascender los horizontes situacionales, de cuestionar, conocer, explorar, entender, buscar la esencia de las cosas, ¿qué otra cosa es esa necesidad sino otra de las formas de aquel anhelo interminable por recobrar la integridad perdida del ser, aquel anhelo del yo de regresar al ser? ¿Qué otra cosa es sino ese anhelo intrínseco de despertar al propio ser oculto, adormilado, olvidado tantas veces, y a través de él alcanzar aquella plenitud e integridad de la existencia que nuestra intuición nos permite vislumbrar? «

Fragmento de Cartas a Olga de Vaclav Havel – Un regalo del Ferran G.

«Per a mi, la Tècnica Alexander amb la Gal, és la forma més senzilla de connectar amb tot el meu cos i prendre’n consciència. Les seves paraules durant la sessió m’ajuden a integrar cames, braços, cap…, en qualsevol moviment (caminar, seure, fer les tasques habituals del meu dia a dia…) o estant en repòs.

Això m’ajuda de mica en mica, a redirigir els meus pensaments i sentir-me de manera global i en cada una de les parts del cos. Mai hagués pensat que seria tan fàcil fer desaparèixer el mal d’esquena que patia sovint, causats pels meus mals hàbits posturals.

Moltes gràcies Gal «

Carmen F.      

“T’estic infinitament agraït. De quan vaig començar amb tu fins ara han passat 1 any i 3 mesos i m’has ajudat moltíssim a que hagi guanyat qualitat de vida. Vam començar que no podia ni caminar i m’has aportat eines per tenir tranquil·litat en moments de dolor. A més, m’has fet sentir molt a gust en totes les sessions que hem fet. 

Moltes gràcies, de veritat.”

Guillem S.

Crea una web o blog en WordPress.com